Barcelona!

    
Halloj!
Nu har mitt sportlov börjat för att imorn ska jag, mamma och pappa åka till Barcelona på typ en weekend, det känns superhärligt! Ska bli fettskönt med i alla fall lite värme även om det inte är så jättevarmt där så är ju allt bättre än Sverige. :) Det ska bli superkul! Nej nu ska jag nog packa lite. Imorn vid halv nio bär det av mot arlanda, spännande! :) Puss och kram!

Life is a catwalk!



Hallu!
Min helg har varit rätt så trevlig.. I lördagsmorse var jag nere i sporthallen och fotade när "smurfarna" hade träning. De var typ 4-6 år, supersöta! :) Sen blev det lite pluggish och sen lite senare träffade jag bibbi och så åkte vi in till kista kollade in affärerna och åt god mat, det var supermysigt! Igår blev det en prommis till farmor och farfar med mamma och pappa, det var trevligt. :) Sen var det bara ännu mer matte.. Men annars var allt trevligt! :) I brist på annat får ni en liten firre, puss och kram! :)


Girl power!


Söötsug!


Skulle ju inte banga om Annie kilade iväg och bakade dessa små godingar, mumsigt! :)

Bilden är ifrån google


Seegt!

Hallu!
I'm in school. Händer verkligen inte mycket idag.. Vi har typ bara haft föreläsning med rfsu idag och det var väl som det var :) Nu är det fett segt, har typ väntat tre timmer på att ha matte men jag har faktiskt jobbat lite mediekunskap. Mycket bra! Sen lite mentorstid också. Senare blir det spanska, jaa! :) Nä nu ska jag nog dra mig upp till matten. Fett onödig update men har man tråkigt så har man... :)

Mysig dag i kungsan!


En hurtbulle!


Haha, kolla minen. Lycklig tjej! :)


Bamse!

Halloj!
Idag var det upp tiidigt som gällde och så följde jag med mamma till hennes jobb. Där blev det mys frukost med fralla och te och sedan var det intervju på gång. Jag intervjuade en indisk tjej som jobbar där om arrangerade äktenskap, väldigt intressant att lyssna på henne tycker jag :) Känner mig duktig också för att hela intervjun hölls ju på engelska men det funkade riktigt bra! :)

Sen var det iväg till ett annat hus vid Karolinska för att jag har varit med i någon slags allergiforskning sen jag var liten så det var något slags återbesök. De har verkligen mörbultat mig, har fått ha stora plåster på ryggen hela helgen, fick blåsa i nått rör så det kändes som att man skulle kvävas sen var det dags för att rensa hela skallen med saltlösning och sen tömde de mig på blod men så kan det vara ibland och som tack att man ställde upp fick man ett "superpresentkort" på 500 kr som funkar i massa affärer. Jag är lycklig! :)

Sen iväg till skolan för lite seg mediekunskap men sånt får man leva med.. Nu sitter jag här med förkläde och allt och har precis stekt pankisar till imorn då är det skridskor i kungsträdgåred som gäller, mys! :) Straxt blir det lite friskis och svettis, fett hurtigt! :)

                        

Fira bells idag!

   

Heej!
Nu är det äntligen helg, känns fett skönt tycker jag! Hittils har jag inte gjort så mycket men jag har faktiskt varit duktig och gjort lite matte och det är väldigt bra.. :) Borde försöka göra lite mediekunskap också men det är ju så sjukt tråkigt så jag vet inte om jag kommer att komma igång med det. Men i allla fall ikväll ska vi fira bells, ska bli superkul och roligt att träffa alla! Saknar mina fina små tjejor. :) På bilden ser ni snyggingbells! :)

Puss och kram!


Snart helg!



Hallåå bloggen!
Det går verkligen sjukt segt här på bloggfronten men jag känner mig fett oinspirerad.. Aja under veckan har jag haft lite att pyssla med kan jag tala om. :) Jag var med och fotade lite under en basketmatch här nere i sporthallen, det var superkul men jag kan ju inte skryta med att jag är jätte nöjd med resultaten men det var ändå roligt att testa. :) Så jag har fixat lite med de bilderna och så har jag varit på ett danspass på friskis också, det är verkligen roligt! :) I skolan har det också varit lite att stå i som till exempel den intressanta debatten, hehe det gick rätt bra tycker jag ändå men det är absolut inte min starka sida.. :)

Lite övrig rolig fakta är också att tåget blev 45 minuter försenat denna morgon.. Mycket trevligt! Ännu trevligare att jag tydligen fick ogiltig frånvaro också, men men life's a bitch.. sometimes :) Men imorgon är det fredag så jag är glad ändå! :) Puss


RSS 2.0