Döden, döden, döden

Halloj!
Idag är det en sjukt sen dag för att det är öppethus. Sitter fortfarande i skolan och har precis blivit klar med parafras bilden.. Tog sjukt lång tid allt men nu har jag äntligen fått till det :) Ja jag lär ju bli kvar här ett tag till så njut av livet alla fria. Här kommer två av parafrasbilderna, har använt den första. Den var tyvär för mörk i bakgrunden så "döden" syns inte så bra men så är det :)

  

Guldlocken


It´s dancing time!

Hellu!
Idag har det varit en lång dag i skolan, en hel entimmes lektion. Klumpig som jag är glömde jag fråga honom i fredags om jag fick vara hemma så det var bara att dra sig dit. Men det var rätt kul ändå för sen blev det sushi lunch med Annie och det var supermys så det var värt det! :) Så nu sitter jag här hemma och njuter av ljuset som man inte ser mycket av nu förtiden och nu blir det lussebulle, te och fotoplugg, mysigt värre och sen är det dancing time! Nice :)

Kände ett stort behov av att ego-"pictcha" mig själv idag.. :) Mitt utryck är lite inspererat av att det är SVINKALLT ute, bara så ni vet varför jag är så snygg :)  
 


Dagens rubrikinsperation..


Fotomässan

Halloj!
Igår var jag på fotomässan med fotoklubben, det var en super rolig dag och massa roligt att titta på :) Massa gratissaker blev det också och jag ÄLSKAR verkligen gratissaker och så träffade jag Bingo! Haha det var superkul kul ju! :) Sen träffade jag Steff i centrum och så åt vi på Burger King innan vi typ blev utslängda för att de skulle stänga.. Sen köpte vi massa godsaker och mötte upp Julie och sen hem till mig för myskväll, supermysigt! :) Men först tvingade jag ut Steff och Julls i kylan för att fota till ett litet skolprojekt men det blev bra tror jag men det var svinkallt! Sen blev det äntligen film, en jäättebra film.. hehe :) Aja det var en superbra lördag i alla fall! :)

 
Snyggingarna!

Min plats: Arlanda!


Tiisdag

Heej alla trevliga!
Idag var det upp med tuppen som gällde och iväg till skolan för härlig morgonspanska, jaa! Sen samhälle men jag missade typ halva för att alla ska till skolsyster så jag fick sitta och vänta i typ en timme och stirra in i väggen men sånt är livet :) Nu är det foto och det är ju najs och sen ikväll ska jag och mamma prova yoga! Fett kul ju! :)


Sunday

Halloj alla helg njutare!
Igår var det fira morfar som gällde. Massa skratt och supergod mat blev det så det var en lyckad eftermiddag! Trevligt att träffa lite släkt sådär också :) Idag var det lussebullebak och mamma pumpade julmusik, det är mys det! :) Sen lite härlig lyrikanalys, najs! Aja lite helg update sådär. Nej njut nu snart är det måndag, men jag känner mig rätt taggad av nån anledninga. Nörd men så är det ibland, pussis!
Hehe fett tråkig men blogg.se vill inte sammarbeta så detta får duga :) 


Hello!

Hejsan alla glada!
Just nu är jag i skolan och inväntar mentorstid, trevligt trevligt :) Vi har precis avnjutigt en härlig pannkakslunch, det var mums! Vi samlade till och med mod att gå och hämta mer, buusigt va? :) I alla fall igår var jag på friskis och svettis dans, det var superkul! Aa bara så ni vet annars händer inte så mycket, saknar mina fina tjejor bara! <33

Lite random bilder från vårt lyrikprojekt, mycket najsigt! :)

It sets off like a fire alarm

Halloj!
Idag var det ännu mera spanish och sen so. Sen blev det en lunch med mycket skratt och det är ju alltid trevligt :) Sen var det foto så jag fortsatte att redigera lite och försökte få ihop min kontaktkarta men jag och teknik funkar inte alltid  så bra ihop men det blev bra tillslut i alla fall så det känns bra :) Jag måste också bara säga att det känns lite halvjobbigt när solen inte ens har orkat sig upp när man ska åka på morgonen och så när man ska hem då har solen redan gett upp men så är det väl på vintern.. Aja känner mig rätt glad i alla fall så varför klaga, ha det bra! :) 


Today

Hallå!
Idag hade vi spanska prov, kändes fett bra först och jag tänkte det här blir ju fett lätt men sen kom del två... Aja det får bli som det blir :) Sen har jag suttit och redigerat bilder i typ tre timmar, det är ju läskigt va tiden flyger iväg när man sitter vid datorn. Men jag fick i alla fall rätt mycket gjort, så det är goodie! I helgen har jag varit fett osocial känner mig fett tråkig men det var plugg som gällde heela helgen. Annars flyter livet på, pussar! 

 

New headah!


Johnossi

Halloj!
Just nu är jag väldigt lycklig för att igår var vi på Johnossi konserten, det var så sjukt bra! Det var verkligen grymt. De var typ bättre live och det är ju så det ska vara :) Alltså jag kan inte beskriva hur bra det var och vilken publik, det var sjukt härlig stämmning och fullsatt! :) De är bara så grymma. Det var en helt fantastisk kväll måste jag säga, det här kommer jag att leva på länge! :)



Streets of London

Hellu!
Nu är jag hemma från London eller kom ju hem i fredags. Det har varit tre superbra dagar i London men det var sjukt stort, vet inte vad jag hade förväntat mig men jag var helt slut efter de här dagarna. Vi har varit riktiga turister och varit på Madame tussauds, åkt London eye, fotat Big Ben, shoppat på Oxford street, sett piccadilly circus, ätit fish and chips, varit i Notting hill och åkt en dubbelbuss, typiskt London alltså! :) Väldigt najs har det varit men jag har aldrig varit på semester och haft träningsverk varje dag, vi har gått så sjukt mycket :) Nej men det har verkligen varit superbra med god mat och massor att fota! :) Och jag måste bara tilllägga att det var superbra väder också, trodde att vi skulle vada fram i vatten med det duggade bara pyttelite en dag annars tittade solen fram lite då och då, väldigt trevligt! :) 

  

London

Hellu!
Nu är det snart dags för London, det ska verkligen bli superkul! :) Timmarna innan man åker går ju typ jättesegt för att nu vill jag liksom bara åka men snart är det dags. Ha det så bra här hemma i Sverige, London here I come! :) 

RSS 2.0