Gymmat!

Halloj!
Idag var det en helt vanlig dag så jag går inte in på detaljer men efter skolan mötte jag upp steff och så gick vi till gymmet! Haha asså det var första gången jag var på ett gym och jag tycker att det gick rätt bra men jag var knall röd i ansiktet och svetten bara sprutade men så ska det väl vara :) Jag vet inte riktigt om det är min grej men det var ganska kul ändå för att man var ju i bra sällskap! :) Nu ska jag se om Olle kommer på Idol, måste springa :)

In their silence

Halloj!
Idag startade vi med ett friskt pass av AOL. Det var inte så ansträngande vilket var rätt skönt. Vi fick dra en liten lapp med en kort mening, jag fick "De vita gymnastikskorna", och så skulle man skriva en kort berättelse på tid där den meningen skulle finnas med. Det var faktiskt väldigt roligt måste jag säga :) Sen focaccia, mmm! Sen nån slags friends grej och sen matte. När jag kom hem satte jag en liten guldkant på vardagen och tog mig friheten att ta en eller rättare sagt två bullar och en kopp te i höstrusket. Det är att njuta av livet det! :)


Långt


Heaven knows

Hallu!
Idag var det typ redovinsning av våra bilder på bilden, jag hade gjort en mycket vacker läppstiftsreklam. Det var ju inget mästerverk direkt men jag känner mig ändå nöjd :) Sen var det DS och vi fick jobba lite med några bilder och sen skulle vi skriva en bildanalys. Det var roligt men lite jobbigt för att det tog sån tid. Sen när jag kom hem blev det en liten promenix bland höstlöven med lite inslag av jogging, mycket najs. Nu är det bara slapp hela kvällen, skönt! Lite spanska kanske.. :) Aja nu kommer en liten outfit :) 

Monday

Hellu!
Känns som om jag alltid börjar veckan med "dålig uppdatering, jag vet" men jag ska faktiskt försöka bättra mig :) I alla fall så har det vart rätt fullt upp i helgen. Började med att fredagen spenderades i Diselverkstan i Sickla, vi gled runt där hela dan och typ såg lite bio och "minglade" runt lite. Sen på kvällen var det stödgala på samma ställe och det var roligt måste jag säga och så fick man ju bidra lite till välgörenhet och det är ju alltid trevligt! :) Sen i lördags var jag uppe med tuppen kan man lungt säga och så åkte vi till fjärilshuset och åt frukost där, det var faktiskt rätt coolt, kanske kommer några bilder om det blev några bra. Sen blev det mys i the city med Anna och lite shopping och sen bio. Vi såg Inception, så GRYM! Allt var bra med den, vi blev typ helt kära i den :) Sen blev det mys med Jullie och Steffi :) Lång dag blev det så jag tog rejält med sovmorgon på söndagen och sen var det födelsedagsmiddag hos moster. Ja det var helgen det, mycket trevlig! :)


Jobbig dag..

Hej
Idag kan jag säga har varit en halvjobbig dag. Vi skulle åka med klassen till Riksdagen och det var ju lite häftigt sådär tycker man ju men påvägen dit tar vi en buss så alla gick på och allt var som vanligt liksom. Helt plötsligt när vi åkte tvärnitar bussen och jag är osäker men den typ krockar in i en taxi. Vi som stod upp bara typ "flög" frammåt. Jag typ kommer bara ihåg att jag stod upp och helt plötsligt låg jag några meter fram. Alla var typ helt chockade och det var verkligen obehagligt men de flesta klarade sig men några blev skadade. Jag fick som tur var bara nått skrubbsår och det är jag sjukt glad för. Jag är osäker om vi krockade eller om han bara tvärnitade men det var ändå så obehagligt och läskigt innan man vet hur allvarligt alla var skadade och så, nej usch det var verkligen sjukt obehagligt! 

Pressen hann i alla fall dit snabbt...
  Foto: P-O Sännås

Fem till sjukhus efter krock mellan buss och taxi

En bussolycka har inträffat på Munkbron i Gamla stan i Stockholm. Flera personer har skadats.

– Fem personer har körts till sjukhus i ambulans. Det är en ledbuss som krockat med en taxi, säger driftledaren på SOS-alarm i Stockholm.

Olyckan inträffade 13.50. Enligt vittnen till händelsen körde den blå ledbussen in i taxin i närheten av Gamla stans tunnelbana. Flera personer på bussen ramlade handlöst i kollisionen.

– Jag känner inte till hur allvarligt skadade personerna är, säger driftledaren.


100920 fotostudio


Blått

Hellu!
Idag hade vi foto och vi skulle vara i studion och fotoa porträtt, det var superkul! Man fick liksom mäta ljuset och ställa in blixtarna och det kändes typ jätteproffsigt :) Efter det var det bara lirte spanish, helt okej :) Ja det var typ dagen, nu blir det matte. Usch! :)

New shoes

Igår när jag var i centrum la jag undan ett par skor för att de var bara så snygga och idag kom mamma och pappa hem och hade köpt dem till mig! Snacka om att jag blev glad :) Jag tycker att de är supersnygga och typ perfekta höstskor så dessa kommer jag att glida runt i i höst, me like! :)

 


Sunny day


Hej bloggen!
Idag händer inte så mycket kan jag säga men det är bra för att jag måste verkligen plugga matte, inte jättekul men det måste göras. Känner mig rätt duktig i alla fall för att jag gick upp i tid och sen dess (nästan) har jag suttit fastklistrad i matteboken :) Nu blir det en liten fikapaus och sen mera matte, jaa! :)

Tema Jag, fotoprojekt!


Muffinsfabriken

Halloj!
Idag blev det stan med Bells, Jullie och Kejrow :) Vi blev bortförda med ögonbildel och allt men det var så värt det för att när vi fick titta stod vi i Muffinsfabriken, muffins så långt ögat når liksom :) Det var supermys! Sen blev det lite se men inte röra i affärerna då det i min plånbok studsar ökenbollar förbi förtillfället men så är det ibland :) Sen var jag tvungen att gå till centrum och inhandla lite nödvändigheter som typ shampoo men det var i alla fall bättre än ingen shopping alls. Nu tänkte jag lägga upp bilderna från fotoprojektet så check them out! :)

Friday

Hej!
Igår hade vi samhällsprov, det kändes rätt okej men jag satt och skrev i typ två timmar. Men det var ju såklart skönt när det var över och man kunde slappna av men nej det kunde man inte för att idag var det dax för debatt istället. Det gick helt okej men jag fick inte riktigt med allt jag vill säga men så är det ibland :)

Jag är lite små sur också för att jag inte kunde gå på vittras 10års jubileum :( Ville ju jättegärna gå men nej det gick inte för att vissa bara råkar ha svenska hela fredagskvällen! :) Hehe, nu blev det lite negativt men det var tråkigt i alla fall. Annars har dagen varit rätt bra måste jag säga, kom hem ett litet paket också med en fotobok från Christofers student. Bestämde att jag också ville ha en som minne och jag tycker fortfarande att den är superfin, känner mig helt klart nöjd med den :) Ha det bra!


So what’s my ethnic makeup ?


I wear lipstick

Hellu!
I måndags blev det en lång dag för att vi som är lite coolare stannade till föräldrarmötet. Det var inte värsta upplevelsen men rätt ballt liksom :) Filmerna visades ju också och det var piiningt men det var kul att se alla andras filmer, de var fett häftiga! :) Idag blev det också en lång dag för att duktig som jag är stannade jag kvar i skolan på resurstid och pluggade so. Mycket givande måste jag säga :)
 
Idag när jag skulle cykla till stationen gick jag ut till garaget för att hämta cykeln, som jag alltid gör. Så jag låste upp och gick in och ser att cykeln inte är där, den står ju liksom alltid där, så jag får lite smått panik och springer runt och letar men tillslut gav jag upp och tog bussen istället. Sen när jag skulle åka hem gissa vad som står snällt och väntar på mig på stationen, jo det var mn lilla pärla det och åh va glad jag blev! :) Stackarn har stått och väntat sen i måndags morse... Hehe, så det kan gå ibland alltså :)

Nu kommer lite "poesi" vi jobbade med på engelskan, så grym!

Rött som själva sanningen

Har fotat massor idag och imorn ska bildspelet bli klart och sen ska det visas upp på föräldrarmötet, lite små läskigt ju :)


Mys lördag!




Halloj alla glada!
Idag träffade jag mina fina tjejer på en liten brunch med pankisar ute i naturen, mycket skönt att kunna vara ute även fast det var molnigt för att det var rätt varmt ändå. Vi åt alltså pankisar och lite annat onyttigt, pratade lite skit och så fick jag en bild till mitt fotoprojekt också så det var en najs morgon måste jag säga :) Sen blev det rally på cykeln hem för att äta lunch med mormor och morfar som ska resa bort i tre veckor! Lite avis :) Det var såklart trevligt som alltid :)

Asian


Foto

Shuu!
Idag var det ett litet bildpass på morgonen. Vi skulle fortsätta med våra "synd"-illustrationer och jag kan som sagt inte rita men jag tycker att jag fick fram lite av mitt budskap i alla fall. Under bildpasset var det brandövning också, kände bara att jag var tvungen att skriva det. Sen fick vi dra oss hemmåt och så blev det hemma fottande idag, mycket najs. Har tagite en del bilder som jag tror att jag kan använda till el projekto så det är bra! :) Ikväll blir det farmor och farfar och (pizzeria)sallad och sedan blir det förhoppningsvis övningskörning så håll i hatten! :)


Älskar bilden! Finaste ♥♥

This is what I wanna be


De senaste dagarna...

Halloj bloggen!
Eftersom bloggandet gått väldigt trögt de senaste dagarna tänkte jag dra en liten snabbgenomgång av vad jag haft för mig :)

I onsdags var det klättring, det var väldigt kul men läskigt! Jobbigt var det också, armarna typ skakade sönder säkert både för att jag var rädd och det var jobbigt, men det är grymt roligt att ha testat i alla fall :)

Torsdagen var inte så speciell förutom att jag, Jullie, Karro och Steff åt middag på tastys, självklart blev det supergoda mackor! Det var riktigt mysigt.

I fredags var det inspark, jag var lite små nervös innan men det var ingen fara. Det blev rätt misslyckat men det var kul att va där ändå :)

Lördagen var lång. Det började med att vi åkte på öppethus i nån färgfabrik, rätt spännande men det bästa var allt gratisgodis och glass och sånt :) Sen åkte vi vidare på fika hos Åsa och sen blev det sushi på hemvägen, mumsigt! Sen träffade jag Bells, Julls och Setff och så blev det mys hos Bellsi. 

Idag har jag fotat massa till mitt projekt och pysslat lite med det liksom valt ut lite bilder och så, det har typ tagit hela dan men det var kul! :)


Lite random bild på Amy Mcdonland från Rix fm :)

RSS 2.0