Gott nytt år!


Favorit just nu!


Stora staden!

Hellu!
Idag har jag varit inne i stora staden med mina fina flickor. Det blev rea shopping och kinabuffé, mumsigt! :) Det var supermys. Annars händer det inte så mycket spännande på mitt lov, jag chillar liksom på, men igår gjorde jag och pappa en liten utflykt till Kista och kollade på Cornelis Vreeswijk filmen tillsammans med alla andra pensionärer. Jag var skeptisk men den var faktiskt rätt bra. :) Julen har också varit bra och jag har fått massa fina julisar, julen är bra trevlig! :)


Lite blåa droppar


Julstämmning

Sho!
Första dagen på lovet har varit väldigt trevlig. Träffade mina fina tjejer i centrum bland alla paniktshoppare. Har saknat alla supermycket! :) Vi hade det bara allmänt mysigt och roligt som vanligt. Nu är jag hemma och funderar på om jag ska baka pepprisar, är lite sent ute men det känns som om det är ett måste så det är väl det jag kommer att pyssla med nu. Annars är det julstämmning på hög nivå är hemma, julmusik i högtalarna, granen är klädd och julskinkan är i ungnen, mysigt! :)


LOOV!

Hellu!
Idag var sista dagen och nu är det loov! Superhärligt :) Idag var det bara lite pyssel, jag pysslade verkligen på så nu har jag fixat julkort till alla :) Sen lite fika och uppträdande av lärarna.. hehe. När jag kom hem slog jag in alla julisar, älskar att slå in paket! :) Snart ska vi till farmor och farfar och sen ska jag bara softa i typ två veckor :) Pussar och kramar!

 


Let it snow!

Halloj alla glada!
Idag var det upp tidigt i vinterkylan för lite spanish och sedan lite samhälle, trevligt :) Till lunch var det jultallrik, hehe var bara tvungen för att det hör ju till lite. Men det var faktiskt rätt gott! :) Sen var det fotoprov.. usch va läskigt det var innan, blev fett nervös men det gick bra i alla fall så det känns superskönt :) Andra delen av provet var redigering av en bild och det blev lite mindre lyckat.. men men gjorde mitt bästa. Sen fixade vi lite med fotoklubben och sen gjorde jag klart kläderna till min mini-me, alltså jag har talang. Min lilla gubbe är fett snygg, kanske inte superfin men jag är faktiskt riktigt nöjd och den kan till och med stå själv! :) Annars så redovisade vi skräckfilmerna igår, hehe det var superkul projekt måste jag säga. Ska nog ladda upp den nånstans så tro inte att ni slipper undan :) Snart är det JUL!! 

Hehe, lite morgonhumor. Såg denna annons i DN i morse, fett kul! :)

Taggigt


Lördag!

Halloj!
Här har det bloggats mycket på sistonde ser jag.. Men men nu kanske jag kommer igång lite igen i alla fall. Idag har det inte hänt så mycket förutom att mormor och morfar var här på lite jul lunch, mysigt! :) Nu är det väl dags för lite so, det är sista uppgiften så det är typ värsta fördjupningen.. Jobbigt! :) Annars var väl veckans höjdpunkt lucia, det var supermys. Först gick jag upp och såg på tv och sen i skolan fick vi glögg och så kom det massa småbarn och sjöng. Gulligt!

Igår var vi också på en liten rolig grej. Vi var med so:n på ett mueéum och skulle ha rollspel. Jag var fett otaggad för det lät rätt segt men det var faktiskt riktigt kul :) Vi var olika grupper och alla var olika påhittade länder och så fick man fixa ekonomin och sammarbeta med andra länder och så. Vårt land var ju då, inte för att skryta, faktiskt bäst! :) Nä men det var kul :) Pussisar!


I sing a song

Hallå!
Idag var det idrott, trodde det skulle va volleyboll men det var fys/friskis och svettis. Usch han mördade oss verkligen! Men det var ju i alla fall trevligt efteråt. Sen var det supergod lunch, svamptortellini, mycket smarrigt må jag säga :) Sen matematik, gjorde typ inget men på tal om matte så gick det sjuktdåligt på matteprovet igår, sista frågan kunde jag liksom inte ens svara på. Jag kunde inte ens gissa, då är det illa. Men men så kan det va ibland. Efter skolan shoppade jag lite julisar, känner mig rätt nöjd med det jag har hittat. Blev två julisar till mig själv också faktiskt, man måste ju passa på :) Nu är det i alla fall fredagsmys! Pussar


Mintgrön


Studiedag!

Halloj!
Idag var det studiedag, superhärligt! Tog sovmorgon och sen blev det lite motion i den härliga vinter luften och sen matte. Ja det är väl typ det jag har hunnit med idag :) Imorn blir det en sen dag eftersom det är öppethus igen, kul va?! :) Nä men det blir säkert bra, aja har typ inget och säga så puss. :)
 

Julmys


Cherrybomb!

Hellu!
Igår hade jag och Annie filmkväll, supermys. Först sushi (såklart) och sen Julkalendern :) Sen blev det The runaways, cool film asså :) och sen Paranormal activety.. nä vi va inte rädda :) Sen blev det lite barnfilm för att lugna ner oss lite, fett mysig kväll helt enkelt! :) Idag har jag inte hunnit med så mycket, tog mig hemmåt och så kom farmor och farfar på adventsfika. Mysigt värre :)


Tjing tjong, Anneli!

Hellu!
Idag har det varit en rätt seg dag måste jag säga, hade typ matte och arbetsätt och lärande och sånna gejer :) Sen var det mentorstid och då hade någon jätterolig person kommit på att vi skulle ut och promenera.. Så vi traskade omkring där i rysskylan och försökte att inte frysa fast :) Okej det var ganska fint men det var faktiskt kallt. Ja nu känns det bra att få ha delat med sig lite av sin dag. Snart blir det julkalendern, känner att jag måste se lite av den. Håller tummarna att de har lyckats i år?! :) Pusselipuss.

  
Väldigt oinspirerande bild jag vet men så kan det gå.


En liten godnatt bild, sov så gott!


RSS 2.0