Straxt iväg på yoga med mamma, härligt!


Lördag idag




Halloj!
Idag är det ju lördag och jag njuter för fullt. Började dagen med en liten prommis ner till friskis och svettis med mamma och pappa för att inhandla ett jympakort, nu ska jag försöka att komma igång och i alla fall gå på dasspassen så det känns bra! :) För att fira den nyvunna motivationen blev det lite fika när vi kom hem men det är ju faktiskt helg. :) Annars har jag precis skrivit lite till min mediekunskaps blogg men nu är det lite engelska som gäller. Det är debatt på gång och min grupp ska vara för arrangerade äktenskap, det kan ju bli lite intressant. :) Nej nu måste jag komma igång, ha det bra!


I skoolan



Hellu Bloggen! :)
Jag hade ju tänkt att komma igång och börja blogg lite mer men det gick ju tydligen sådär.. Men men just nu är jag i alla fall i skolan och har jättelång lunchrast, rätt segt vill liksom bara hem och ha helg men jag ska försöka att göra lite nytta så nu ska jag typ starta en till blogg till mediekunskapen. Man ska typ skriva om mediekunskap där så att läraren kan läsa det.. det är ju lite annorlunda men så är det. :)

Solsidan


Redigering + Matte

    
Halloj!
Idag har jag verkligen råpluggat matte, usch det är jättesvårt men efter lite hjälp från pappa känns det i alla fall mycket bättre. :) Igår satt jag och testade att redigera lite bilder, har aldrig riktigt fattat vad man ska göra och efter att ha redigerat i skolan (med alla "regler" och allt) har det känts rätt tråkigt. Men igår kom jag på att det är ju faktiskt superkul, när man har lite koll bland alla verktyg, och det finns ju sjukt mycket man kan göra! :) Har inte så många bilder på människor så jag tog fram lite gamla bilder från min och Julls fotodag och testade att redigera lite, så ni får en bild på superfina Julie. :)

Puss på er! :)


Helt besatt!


Grafisk kommunikation

Hallo!
Idag hade vi vår första lektion i Grafisk kommunikation, det känns som om det kan bli en rolig kurs :) Men idag fick vi bara rita lite.. typ våra händer och så, fett svårt! :) Men men jag känner att det här kan bli bra. Sen var det bara lite engelska och matte, ganska vanlig onsdag alltså. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att försöka lägga ut mer bilder på bloggen och skriva mindre, känner att det här med bilder är mer min grej och jag har ändå inte så mycket att berätta så vi får se hur det blir med det men det är i alla fall min tanke. :)


En liten outfit.. och Kånken hänger stadigt på axeln!


Naturkompaniet, hell yeah!



Hallå kära vänner!
Det går lite segt på bloggfronten just nu men jag ska försöka bättra mig.. I alla fall jag tänkte bara tala om att förra veckan sprang jag runt inne i stan för att köpa en Kånken, det är ju viktigt att det blir rätt färg men tillslut fick jag min ox röda kånken i alla fall :) Jag är supernöjd och nu är det slut på ryggproblem, nu kan jag liksom skutta runt hur mycket jag vill! :) Hehe, ja det var bara det jag ville säga nu blir det tyvärr matte och spanska.. ångest! :) Aja här får ni lite bilder på min vinröda skönhet! :)


Lilla mini-me och jag


Härliga minnen från 2010

Rock on middag hos belli!


Fotodag med Julie


Jag blev 16


Vi hälsade på Idaho på Åland!


Mysig dag med niorna i stan


Spexfotot!


Karro 16


Desert buffe på Berns med tjejerna



Rix fm festival


Gjorde fetaste broderingen! :)


Balen!


Skolavslutningen


Började övningsköra :)


Fotbolls VM finalen i Spanien!


Steff 16, Café Milano!


Började gymnasiet


Brunch med tjejerna till mitt första fotoprojekt


Fjärilshuset!


London!


Johnossikonserten ♥


Bingo på fotomässan!


Gjorde en fett läskig film! :)


Jul hos mormor och morfar!



Härligt år! :)


Shopping!

Halloj!
Idag har jag och mammsen varit i kista och shoppat hela dan. Jag är svag för rea så jag har alltså fyndat :) Men jag har fått fina grejer med mig hem måste jag säga så jag är riktigt nöjd! :) Igår var det storstädning av mitt rum och lite ut med det och in med det så nu ser det lite annorlunda ut men det känns superbra. Imorn blir det bio med Annie, mys! puss.  

RSS 2.0