Randigt och prickigt.



Detalj:

Klättring imorn!

Hej igen. Imorn är det klättring och jag känner mig taggad, har ingen aning om vad man ska förvänta sig men det blir nog kul. Synd bara att alla muskler i kroppen har brytits ner under sommaren så det kommer nog att bli rätt jobbigt men det blir säkert en upplevelse :) Tänkte också bara säga att vi åt pankakor idag! Åhh va mumsigt det va. De var lite för salta bara men jag och Julls räddade situationen genom att sockra bort den salta smaken, vi är ju bara för bra! :) Nu scheeeeebabb!!!

Tuesday

Hellu!
Igår hade vi foto och då fick vi typ gå runt och fota massa, typ testa olika ljusriktningar och sådant, det var roligt :) Sen på eftermiddagen åkte jag och mamma till stan för att köpa lite grejer till mig och det är ju alltid kul. Sen blev det kinamat och det var verkligen grymt gott. Sen på hemvägen hittade jag en hatt typ en sån som jag alltid har velat ha så jag blev superglad så nu äger jag en hatt! :) Idag hade vi också foto kan man väl säga och då fick vi fortsätta att fota en massa, det var bild också men jag tänker inte säga nått om det för att jag kan verkligen inte rita :) Nu blir det typ kebabrulle och jag är grymt pepp! Lite senare blir det en outfit också, ha det bra så länge! :)


a night in spain.


Intervju med farfar

Halloj!
Seeg uppdateringa jag vet men jag ska försöka bättra mig! Idag var vi hos farmor och farfar och jag gjorde en liten intervju till arbetsätt och lärande, har ingen aning om vad vi ska göra med den men ändå. Självklart blev det ju en bild till intervjun också :) Det var supernajs och fika blev det också! Idag har jag också försökt att komma på lite idéer till fotouppgiften. Det är typ tema "jag", det kan nog bli rätt kul :) Puss och kram!


Today I'm wearing this!



Detalj:

But it's a pretty song

Halloj bloggen!
Idag har det inte varit en så speciell dag. Vi började med arbetsätt och lärande men jag förstår inte riktigt vad den går ut på än men det kommer väl eftersom. Sen var det English och vi typ gjorde nån slags lärakänna lek på engelska men jag var inte särskilt bra på den :) Sen var det typ håltimme och sen avslutade vi med ett härligt mattepass men det var inte nått jobbigt vi fick göra i alla fall så det var ju skönt. Ja det var min dag det :) 

 


Ny kamera!!

Hellu!
Idag fick vi våra kameror! Det känns superkul och de känns fett proffsiga :) Det är en Nikon D90 och jag tycker att den verkar jättebra. Jag är typ jätteglad just nu :) Sen blev det en tur till Fotografiska, det var kul även om det var samma utställningar som förra gången jag var där man det gick helt klart att se en gång till. Vi var ju där för Annie Leibovitz eftersom vi ska göra en bildanalys om en av hennes bilder men självklart var jag ju tvungen att kolla på Vee Speers bilder en gång till också :) Nu ska jag nog ta och sätta igång lite med bildanalysen, vet inte alls hur det kommer att gå men men :) Ha en trevlig kväll :)

Min första bild med nya kameran :)


Måndag!

Hallå kära vänner!
Idag började vi lite senare, 11.50 och det kändes faktiskt rätt skönt :) Vi hade foto A först men vi gjorde inte så mycket mest gick igenom vad vi kommer att göra i kursen och så och nån liten film och så skulle man läsa lite, ja ni fattar men det var kul. Vi fick tyvär inte kamerorna idag :( Men imorn tror jag vi får dem så det känns superkul! Sen var det spanska och vi fick göra typ en diagnos, det kändes rätt okej. Nu blir det mat och sen en lite prommis med mamsen, behöver verkligen röra på mig :) 


Foto imorn!

Imorn har vi första fotolektionen och jag är så peppad, ska bli superkul! Imorn ska vi också få våra kameror så jag är så excited! Längtar :)


Outfits

Hallå alla glada denna trevliga lördags förmiddag! Jag tänkte bara medela att jag kommer nog att börja lägga upp "dagens outfit" men verkligen inte varje dag, det kommer typ bli om jag känner mig lite extra fin :) Har redan smygstartat lite med gårdagens outfit, ja bara så ni vet. Håll utkik! :)
 

Fredags outfit!



Detalj:


Spanska!

Halloj!
Idag var det första spanska lektionen, 8.10 (åkte 7.13 tåget!) , men det var kul. Vi typ började inte med nått men vi körde typ mingelbingo och det var jätteroligt för att då skulle man hitta gemensamma saker, hittade en som gillade Johnossie :) Och så hittade jag en spanska kompis och det känns jättebra! Sen var det so, matte och svenska och det gick väl bra sen påvägen hem träffade jag Johan mycket trevligt och sen helt plötsligt var Julls på samma tåg så vi sällskapade hem. Sen träffade vi också kyrk Markus och Tobbe och Lisa så det blev lite reunion :) Ikväll blir det mys med tjejerna! :)


En liten regndroppe tagen with my macro :) 

Mitt fina röda access kort!



Här är alltså mitt första busskort och jag är superglad över att äntligen få äga ett! :) Jag tycker att det är superfint jag menar kolla bara färgen, den är ju för härlig. Det är inte alla som får ha ett så här fint busskort :)

Andra dagen

Shoo!
Jag överlevde andra dagen också, nej men det gick bra tycker jag. Har kommit in i gruppen lite mer typ och det känns ju bra :) Det var tyvär ingen mjukstart för oss så vi körde igång direkt med matte och sen so men matten var typ bara lite introduktion så det var ju bra. Det bästa av allt idag var heelt klart lunchen... vi fick pankakor... med glass!!! Jag älskar skolan, haha men det var typ fem år sen vi fick pankakor i skolan :) Som om det inte var nog kunde man typ välja mellan tio grejer att äta så det är verkligen super! Imorn är det spanska 8.20, kan det bli bättre?? Aa förmodligen men nu är det som det är men allmänt känns allt bra i alla fall! :)


Mediagymnasiet i Nacka strand

Hellu!
Idag var det första dan på gymnasiet, snacka om att jag var nervös! Det var så läskigt men nu känns det bättre efter att man fick träffa sin grupp och så men jag blev typ supernervös, bara när de skulle ropa upp en var ju jätteläskigt :) Numera går jag alltså på Mediagymnasiet på media inriktnig foto, det känns superkul!


Sista dagen

Hellu!
Nu börjar sista dagen av sommarlovet lida mot sitt slut och imorn är det dags att börja i en ny skola, känns superkul men jag kommer att bli såå nervös! Men i alla fall idag var det kista med tjejerna, det var helmysigt som vanligt, kommer verkligen att sakna att inte träffa dem varje dag. Det känns väldigt jobbigt. Från kista fick jag med mig en jättefin ring och så köpte vi en fyndpåse vet inte om det var så mycket fynd i den men det var kul i alla fall! :) Nej nu ska jag njuta av denna kväll med godis framför Kobra sommarspecial som handlar om kända fotografer men först blir det lite förberedelse inför imorn, pirrigt värre! :)


Övningskör!

Heej bloggen!
Idag var det centrum med Bellis och Steffi. Vi gled runt lite och sen blev det ju fika såklart :) Nu ska jag slänga på övningskörnings skylten och sen blir det rally! :) 


Välkommen till min nya blogg!

Alexandra heter jag och kommer att driva denna blogg. Jag kommer skriva om allt möjligt och mycket foto kommer det nog att bli. Det kommer också att dyka upp en hel del bilder, hoppas du gillar det! :)

Här är jag :)

RSS 2.0