Sweet


Myskväll

Hellu bloggen!
Igår var det middag med tjejerna för att fira Julie, det var supermysigt och kul att träffas. Det känns som om det var superlänge sen vi träffades :) Det var supergod mat och trevligt sällskap så vad kan gå fel liksom? :) Saknar att inte träffa er varje dag. Annars så kan jag inte fatta att vi snart ska till London, det ska bli superkul! Nu vill jag liksom bara åka :) Idag tänkte jag kanske börja packa lite och så och så kanske man ska börja lite på en önskelista till jul känner att det är lika bra att börja i tid liksom! :) Och så vill jag bara säga GRATTIS till Julie också som fyller år idag! Massa pussar till dig snygging :) ♥♥


101028

Hallå!
Idag var det matematik, arbetsätt och lärande, pannkakor (som var sjukt goda idag) och svenska. En helt okej dag faktiskt :) Efter skolan blev det taystys med Bibbi, myspys! :) Annars i veckan har det inte hänt så mycket, i tisdags fick vi åka hem och fota på lektionen. Det var väldigt najs i det fina vädret :) Imorn är det sooovmorgon, så skönt och sen blir det mys med tjejerna, längtar! :)


Fashion Tale

Hellu!
Idag var det spanska, tycker att det var svårt och imorn ska vi tydligen ha något slags test har han fått för sig. Sen blev det sushi lunch med Annie, sjukt gott måste jag säga. Det var helt klart inte sista gången jag åt där :) Sen var det foto och vi hade som projektuppstart, det ska bli kul att få börja fota! :) Sen fick man om man ville värsta fotoboken. Det är "fashion"-bilder, superfin! Då blev jag glad :) Sen fick vi sluta tidigare så då blev det lite jogging/walking, det var najs. Sen tog jag ett lite nyttigt mellis, känner bara att jag måste få dela det med er för att jag känner mig så duktig och nyttig :) Nä nu måste jag plugga lite español och sen hoppas jag att det blir I Anneli, sjukligt bra serie! :) Pussi!


Snöö

Hellu!
Idag kom ju första snön och av någon anledning blev jag jättegald när jag såg det i morse men det känns ju lite tidigt att det kommer redan i oktober. Men förmodligen är den borta imorn ändå :) I alla fall så var jag uppe tidigt för att ta mig till spanskan. Vi fick göra serier, det var fettkul! Min blev grym, hehe.. :) Sen blev det fucaccia, sjukt gott men jag blev också sjukt mätt. Vi fick också veta att vår schema har ändrats så det är superskönt så nu slipper vi sluta så sent på fredagar, känns väldigt bra :)

Lite snö från idag

Sovmorgon

Halloj!
Idag började jag med en sovmorgon, superskönt! Sen gjorde jag frukost och åt framför tv:n, det var verkligen supermysigt och ingen stress och det var ljust ute och allt var bara bra :) Sen cyklade jag till stationen och pappa pumpade däcken igår så jag bara rullad fram. Supernajs och jag som trodde det var nått fel på växlarna eller nått för så seg var den. Sen hände inte så mycket i skolan men sen var det fotoklubben. Idag var jag inne i Nacka forum också för första gången. Det var sjukt stort och fett fint :) Ja dagen har i allmänhet varit väldigt bra tills vi fick veta nya schemat... Usch säger jag bara, börjar 8.00 på fredagar med idrott och slutar 16.30 och har typ massa håltimmar:( Sen börjar jag åtta en till dag men annars är det rätt okej men åtta är rätt tidigt asså :) Nä nu blir det en liten dusch, ha det goodie! :)


Idag


In school!

Hallå!
Sitter här och har lunchrast, jag har inte något speciellt att säga men så är det ibland. Sitter i alla fall här med ELKÄRR och imorn blir det pannkakstorsdag! Hehe läängtar :) Snart är det english, är super inte taggad och sen blir det matte... Sen tror jag vi ska till farmor och farfar i alla fall och det är najs! :)


Hehe nora och Elsow, reklam för hus vid vatten :)

Analogt

Heej!
Idag har vi redovisat våra analoga bilder, inte så jätteavancerat men det gick bra i alla fall :) Sen fick vi kolla på den andra gruppens bilder från "Min plats" projektet, det var verkligen superfina bilder. Jag känner mig typ helt inspirerad och allt :) Sen blev det lite motion i regnet men man kan inte låta lite vatten stoppa en. Jag har nog inget mer att säga så ha det bra så länge! :)


Helt random!

Update

Halloj!
Det var ju ett tag sen jag bloggade så jag tänkte dra lite snabbt vad som hände förra veckan :) På onsdagen var jag med fotoklubben, där jag numera är med, till fotografiska. Det var supernajs och massa coola bilder, särskilt från fashion-utställningen. Sen på torsdagen träffade jag Bibbi i kista och så åt vi och shoppade lite det var supermysigt! :) Sen på lördagen åkte jag in till plattan och kollade när det var nån slags snowbord grej där. Jag är ju inte så insatt i det men jag tänkte att det kanske kunde vara coolt att fota så jag stod där och frös ihjäl men det var fett coolt! :) Igår var det födelsedagsmiddag för kusinerna, trevligt :) Idag fortsatte vi att framkalla, det är sjukt kul måste jag säga men det var tyvärr sista dagen i mörkerrummet idag :( Sen var det skolfoto, känner på mig att jag ser skum ut men det ska bli kul att se katalogen i alla fall med allihopa! :)


Snyggingar! :)

No last call

Halloj!
Idag var det framkallning som gällde, superkul! Men man hann inte så lång pågrunda av alla processer men jag hann bli klar med en bild och även om bilden inte är så speciell så tycker jag att den blev superfin bara för att det känns så himla handgjort, man får verkligen liksom gå igenom hela processen och det är superhäftigt att se! Förstår nu vilket jobb det var förut när allt var analogt, det krävs tålamod alltså :) Men det har i alla fall varit grymt kul och jag tror att vi får fortsätta att framkalla imorn så jag läängtar tills då! :) Sen var det lite spanish bara men vi gjord inte så mycket för ingen orkade typ koncentrera sig :) Sen blev det lite Centrum för att inhandla maskara och då hittade jag Bella och Julls som smög omkring bland hyllorna på HM, hehe mycket trevligt! :)


Hehe, Anything For Love fast de sjunger vad som händer i musikvideon, lite små kul :)

101010

Hallå!
Igår var vi hos kusin Carro på inflyttnings fika i deras nya lägenhet. Den var superfin! Så vill jag också bo när jag blir stor :) Lite släktträff blev det också och så fick jag ju träffa min nötkompis, supertrevligt! :) Idag var jag, mamma och pappa ute och motionerade. Vi gick typ en mil, känner mig fett stolt! Det känns ju superbra efteråt men det va bra jobbigt alltså :)


Förra hösten


You give love a brand new name

Hellu!
Igår blev det ingen framkallning :( Men vi har tagit fram negativen nu så nästa vecka gäller det men hur ska man klara av att vänta ända tills då? Vill ju se bilderna nu ju. Det var inte helt lätt att ta fram negativen heller kan jag meddela, man skulle stå helt i mörker och ta filmen som man inte fick ta på och trä in den i två små skåror, i mörker alltså fatta svårt! :) Men det var superkul och man förstår ju verkligen hur bra vi har det med allt digitalt :) Längtar i alla fall tills på måndag! Idag har det inte hänt så mycket men det var första dagen i den nya mattegruppen och jag tycker att det känns rätt bra hittils i alla fall. Annars har det inte hänt så mycket i mitt super intressanta liv så jag tror jag avslutar här. Kram o puss :)


The voice! :)

Kanelbullens dag

Halloj!
Idag var vi på skansen och fotoade analogt! Det var sjukt kul och man fick verkligen tänka efter och planera sin bild :) Det ända negativa var att det blev lite stressigt för mig eftersom jag skulle tillbaka till skolan och ha spanska så det var jättesynd men jag hann nästan ta klart mina bilder. Imorn ska vi framkalla dem och det ska bli superkul men läskigt för liksom tänk om bilderna blev sämst, aja nått måste man väl ha fått till i alla fall :) Något som jag också blev jätteglad för är de fina kommentarerna jag fick på förra inlägget, så super mycket tack till alla! :) Nu ska jag ta en kanelbulle och kanske lite te för att fira kanelbullens dag, jag hoppas att ni också fått i er en och annan bulle idag! :) Ha det bäst.


Macro i fjärilshuset


Billys pannkakor

Hehe, vet inte om jag är efter men nu finns det typ Billys pannkakor. Jag blir inte jättesugen direkt men man måste ju bara testa detta :) Det kanske är jättegott, vem vet? Känns lite små skumt bara :)
 
Billys Orginal

Billys Pannkakor - Äpple


Billys pannkakor - nytt gott mellanmål i frysdisken. Två stycken vikta pannkakor med sylt, färdiga att värma eller tina och äta kalla.

 
 Billys Orginal

Billys Pannkakor - Hallon


Billys pannkakor - nytt gott mellanmål i frysdisken. Två stycken vikta pannkakor med sylt, färdiga att värma eller tina och äta kalla.

 
 Billys Orginal

Billys Pannkakor - Choklad


Billys pannkakor - nytt gott mellanmål i frysdisken. Två stycken vikta pannkakor med sylt, färdiga att värma eller tina och äta kalla.


Saknar

Helllu bloggen!
Idag är det lördag, fett skönt har och ska bara slappa hela dan för att det måste man göra ibland känner jag :) Lite nytta har jag i alla fall gjort idag, lite samhälle har jobbats igenom men det är en del kvar men men. Jag och pappa var också precis ute och övningskörde och det gick superbra! Det var inte så långt men jag kände mig fett duktig så det var superkul att köra idag och vädret är på topp! :) Nu blir det lite fika tror jag och sen mera samhälle :)


Liten ego-bild, saknar Spanien och att va brun! (:

Wearing this


RSS 2.0