Oh happy day!

Tjenare bloggen!
Idag är jag väldigt glad.. Kanske för att jag var hurtbulle i morse och var ute och motionerade innan skolan (ville bara få med det) eller kanske för att det är så sjukt härligt väder ute, vem vet? :) Men i alla fall så har dagen varit rätt trevlig och duktig som jag är stannade jag till och med kvar efter skolan och jobbade spanska även fast jag kunde ha varit ute i solen men så är det ibland. Igår hade skolan finbesök av TV3 som kom och skulle spela in lite av "Det blir bättre". Det var kändisspan på hög nivå kan jag tala om, Sanna Bråding, Renee Nyberg och Linda Lampenius.. Inte illa alltså! Linda Lampenius skulle hålla ett tal då hon berättade om sina ätstörningar så det var väldigt intressant att höra och sorgligt. Jag tror att det ska visas på söndag så om ni har lust kan ni ju kolla in det och så kanske ni ser mig smågråtande längst bak.. :) Love! ♥

Kändisar!

Och jag älskar livet!


Heej!
Mitt bloggande går inte så bra som jag hoppades på men de senaste dagarna har jag haft lite annat att tänka på för att vi har haft en uppgift som jag tyckte var jättejobbig men jag rediovsade den idag så det var superskönt! :) Jag känner mig nöjd för att igår trodde jag inte ens att jag skulle klara av att redovisa det för att jag skulle bli för närvös men jag klarade mig igenom det så jag är nöjd. :) Men i alla fall sen sist har jag och Julls hunnit kolla in kulturnatt i lördags, vi insåg att vi inte var så kulturella trots allt men det var trevligt ändå. Annars kan jag inte påstå att det har det inte hänt så mycket mer.. Ikväll blir det core! Tagga! :)


Stoorm!


Hallå!
Asså oh my god vad det blåser ute, det är helt sjukt! :) Jag fick typ inte ens upp dörren när jag skulle ut i från skolan idag och då är det illa.. :) Värre blev det dock på vägen hem, det var fett surt. Satt och tänkte hur skönt det skulle vara att komma hem i hyfsad tid för att jag slutar alltid sent typ men så kommer man till centralen och så är det klart att det är stopp i hela tågtrafiken.. Typ strömavbrott eller nått sånt så inga tåg gick! Men tillslut tog jag mig i alla fall bort till mammas jobb och så åkte jag med henne hem, det var najs! :)

Femte April

    
Heej!
Jag måste börja med att säga att jag hade en jättemysig lördagskväll. Tjejerna kom hit på "finmiddag", det var långklänning och bordsplacering som gällde, för att fira min födelsedag. Det var supermysigt och roligt att träffa alla och så fick jag världens finaste kort som både spelar och sjunger! :) Sen fortsatte kvällen hos Karro och så blev det lite sleepover, mys! Igår var det utvecklings samtal och sen blev det lite övningskörning och idag fick vi typ jobbigaste uppgiften i AoL... Usch, fett opepp! Men i alla fall ikväll ska jag ner till basketen och vara med och filma en match, spännande! :) Puss och kram!


Min lilla pärla!


Här är min nya skinnjacka! I LOVE IT! ♥


RSS 2.0